EU Projekti

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Europskog fonda za regionalni razvoj.“

„Zajedno do fondova EU.“

„Sadržaj publikacija isključiva je odgovornost obrta za ugostiteljstvo Šestica Grill.“

Smart drive-in – Faza 2 (KK.03.2.2.03.0314)

Šestica Grill je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva ostvarila još jedan projekt – “Smart drive-in – Faza 2”. Ovim projektom su se ostvarila stručna i tehnička znanja u svrhu razvoja proizvoda, usluga i procesa, a projektom su se istraživale nove tehnologije za razvoj inovativnog sustava za drive-in posjetu restoranu te povezivanje sa sustavom za online naručivanje i dostavu hrane. Provedbom projekta, povezan je online sustav za naručivanje hrane sa sustavom nadzora i kontrole pristupa, a razvila se i automatizacija pametne rampe u koju je implementiran napredan GSM sustav. Stručnjaci sa Fakulteta istražili su koje se nove tehnologije trenutno koriste za ostvarenje željenih ciljeva, podijelila su se iskustva i mišljenja te se razvio online sustav za naručivanje s mogučnošću povezivanja s automatskim sustavom kontrole pristupa.

Ciljevi projekta

Cilj ovog projekta je povećati uspješnost poslovanja restorana, odnosno kroz ispitivanje i korištenje inovativnih ideja i sustava pospješiti cjelokupno poslovanje i konkurentnost u zajednici. Specifični ciljevi projekta u Fazi 2 bili su istraživanje i primjena inovativnih tehnologija za postavljanje nadzora i drive-in pristup restoranu te istraživanje i primjena mogućnosti s ciljem povezivanja sustava nadzora i kontrole pristupa sa sustavom za online naručivanje i dostavu hrane.

Ukupna vrijednost projekta: 93.750,00 HRK

Ukupna EU potpora: 75.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: od 27.9.2021. do 26.12.2021.

Za više informacija možete posjetiti službenu web stranicu www.sestica-grill.com ili se obratiti na info@sestica-grill.com. Također, za informacije o fondvoima vezanim za ovaj projekt, možete posjetiti stranicu Strukturni fondovi i OP Konkurentnost i kohezija.

 

Smart drive-in – Faza 1 (KK.03.2.2.03.0254)

Šestica Grill je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva ostvarila projekt „Smart drive-in  -Faza 1“. Projekt je usmjeren na pojednostavljeno i ubrzano naručivanje, dostavljanje i skupljanje hrane. Digitalizacija omogućava online naručivanje hrane, što je za korisnike praktičnije i brže. Iz tog razloga, ovim projektom su se istraživale nove tehnologije za razvijanje online sustava za naručivanje koji će imati mogućnost direktnog povezivanja sa sustavom kontrole pristupa restoranu. Suradnja s Fakultetom omogućila je jedno praktično iskustvo i razmjenu potrebnih informacija, a sve prikupljene i istražene informacije usmjerene su na razvoj sustava za naručivanje te automatskog upravljanja sustavom prilikom preuzimanja narudžbi. Stručnjaci sa Fakuleta istražili su koje se nove tehnologije trenutno koriste za ostvarenje željenih ciljeva, podijelila su se iskustva i mišljenja te se razvio online sustav za naručivanje koji će imati mogućnost povezivanja s automatskim sustavom kontrole pristupa.

Ciljevi projekta

Cilj projekta je povećati uspješnost poslovanja restorana, odnosno kroz ispitivanje inovativnih ideja i sustava pospješiti cjelokupno poslovanje i konkurentnost u zajednici, pogotovo za vrijeme pandemije kada je važno prilagoditi se novim zahtjevima poslovanja s ciljem očuvanja zdravlja čitave zajednice. Specifični ciljevi projekta su bili istraživanje novih tehnologija za razvoj inovativnog sustava za drive-in posjetu restoranu te sustava za online naručivanje i dostavu hrane.

Ukupna vrijednost projekta: 93.750,00 HRK

Ukupna EU potpora: 75.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: od 20.4.2021. do 30.6.2021.

Za više informacija možete posjetiti službenu web stranicu www.sestica-grill.com ili se obratiti na info@sestica-grill.com. Također, za informacije o fondvoima vezanim za ovaj projekt, možete posjetiti stranicu Strukturni fondovi i OP Konkurentnost i kohezija.